Websitet slettes permanent fra vores system efter 30 dage, og navnet på det slettede website kan ikke genbruges. Du kan dog oprette et nyt website med en anden adresse og registrere dit eget domæne med det ønskede navn (f.eks. ‚mitwebsite.dk‘) direkte fra din websiteadministration.
Jeg har slettet mit projekt. Kan jeg bruge det samme navn til mit nye website?
Did you find it helpful? Yes No
Send feedbackBeklager, at vi ikke kunne hjælpe. Hjælp os med at forbedre denne artikel med din feedback.